•  
 •         

 •  

  Legyél Te is SÍOKTATÓszakmai képzés!

   

   

  Az ISE szakmai képzése tovább bővül, a korábbi „OKJ képzés” a megújult felnőttképzési rendszerben folytatódik tovább!

   

  A több évtizedes tapasztalattal rendelkező FITNESS AKADÉMIA szervezésében, az ISE szakmai együttműködésével újra indul a „Sportoktató – sí, alpesi sízés sportágban” képzés!

   

  A képzés megkezdésének a feltétele, az ISE akkreditált programjának a teljesítését igazoló tanúsítvány (mely a képzés része): „Iskolai sítúravezető” vagy „Iskolai sítáborszervező” illetve „Iskolai síoktató” minősítés!

   

  A tanúsítvánnyal rendelkező kollégák már jelentkezhetnek a 2023. szeptemberében induló képzésre!

  Amennyiben 2023. június 15-ig jelentkezel, jelentős kedvezményt kapsz a képzési díjból.

  A testnevelő tanári diplomával rendelkező kollégák további kedvezményt is kapnak.

   

 • A képzésről szóló információk az alábbi linken érhetők el: https://www.fitness.hu/kepzesek/szakmai-kepzesek/sportoktato-si-alpesi-sizes

   

  Akik nem rendelkeznek még tanúsítvánnyal, a novemberben induló „Iskolai sítáborszervező” akkreditált program teljesítésével, már a 2024. februárban induló képzésre is jelentkezhetnek!

   

  „Az OKJ-t felváltó, új rendszer szerinti szakmai képzés, a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozik. A képzőintézmény (Fitness Akadémia) által igazolt, eredményes képzést követően, a független, akkreditált vizsgaközpontban tett sikeres képesítő vizsga alapján, államilag elismert szakmai végzettséget szerezhetsz, amely egyenértékű a régi OKJ végzettséggel. A végzettség birtokában munkát vállalhatsz itthon és az Európai Unióban egyaránt, havas és műanyag borítású sípályákon is!”

   

 • https://www.fitness.hu/

 •  

 

 

ISE Hírlevél feliratkozás

Kapcsolataink